Firmaprofil Aktuelt Produkter Jobs Kontakt Home 19. december 2005
Idégrundlag Hovedtal Markeder Ejerforhold Fabrikkerne English Deutsch Francais Español China
Mål

Det er vores mål til enhver tid at kunne forsyne større kunder over hele verden med:
  • store mængder af det ønskede produkt
  • i den aftalte kvalitet
  • på det rigtige tidspunkt
  • til den rigtige pris
Gennem denne kombination af korte leveringstider, pålidelighed og konkurrencedygtige priser, vil vi være de store internationale møbelkunders foretrukne leverandør i vores segment.


Tvilum-Scanbirk har som sit idégrundlag at udvikle, producere og sælge funktionelle plademøbler i en god kvalitet til konkurrencedygtige priser.

For at følge med udvikling og efterspørgsel i markedet er der konstant fokus på produktudvikling. "To om dagen" er vores udtryk for, at vi i Tvilum-Scanbirk produktudvikler ca. 400 nye modeller om året! Sortimentet dækker behovet for møbler til alle rum i boligen, herunder møbler til hjemmekontoret, opbevaringsmøbler, reoler, skabe, køkken, børnemøbler m.v. Møblerne leveres som samlesæt i kasser med alle delene til et komplet møbel. Slutbrugeren samler selv møblet.

Koncernen er i dag Europas førende udbyder inden for sit forretningsområde. Det er målsætningen at udvikle denne position, således at Tvilum-Scanbirk kan blive "Verdens førende leverandør til de større møbelkunder inden for detailhandlen".

Produktionen finder sted på Koncernens otte danske virksomheder med et samlet areal på ca. 284.000 kvm. og mere end 1.700 ansatte.

Tvilum-Scanbirk . Egon Kristiansens Allé 2 . DK-8882 Faarvang . Telefon +45 87 57 36 00 . Telefax +45 87 57 36 99