Disse møbler gør din dagligstue ekstra hyggelig

Sofa, bord og andre møbler til dagligstuen inspiration.Foråret er over os, og for mange danskere betyder forårets komme også en ordentlig rengøring og oprydning af hjemmet. Ved at rydde op og rydde ud i gemmerne, får man mere plads, og her kan man med fordel overveje, om man er tilfreds med sit hjems indretning. Har man lyst til at ændre dagligstuens udtryk, kan man undersøge hvilke møbler, der kan udskiftes for at gøre dagligstuen endnu mere hyggelig. Her får du en guide til, hvilke dagligstuemøbler, der er på mode i denne sæson og hvilke møbler, der er tidløse og gør sig gældende alle sæsoner.

Find sofaen, der er centrum for indretningen

I en dagligstue er det vigtigt at have møbler, hvor familien kan samle sig og flade ud foran fjernsynet en fredag aften. Sådan et møbel er sofaen, der er en del af langt de fleste danskeres dagligstue. Sofaen kommer i mange forskellige størrelser, materialer og farver, så der er endeløse muligheder at vælge imellem, hvis man overvejer at skifte sin eksisterende sofa ud med en nyere model. Hvis man er en stor familie, kan man overveje en hjørnesofa, hvor hele familien kan være. En anden og meget fleksibel løsning kan være at få en modulsofa, hvor man løbende kan tilføje eller fjerne moduler alt efter hvilken størrelse sofa, man ønsker. Er man mere modig er sofaer i pastelfarvet stof kommet på mode. En sofa i en flot pastelfarve lyser dagligstuen op og bliver et smukt designelement i sig selv.

Se et stort udvalg af møbler til dagligstuen her.

Flotte borde, stole og andre møbler til dagligstuen

Det er vigtigt at finde et flot sofabord, der passer til sofaen, hvor der både kan stå flotte vaser med blomster, men også kan fungere som samling for familien i form af slikskålen til en filmaften. Sofaborde kommer i mange forskellige former og farver. Hvis man har en stor sofa kan man vælge et langt sofabord, hvor der også er plads til at sætte fødderne op. Ellers kan man vælge et mere designet sofabord til dagligstuen i en mere organisk form og i en flot træsort. Til en god dagligstue hører sig også en lækker lænestol, som man kan flyde ud i og læse en god bog. Gå all in på lænestolen og find en rigtig flyder med en fodskammel eller vælg en lænestol i en opsigtsvækkende farve, der er flot at se på.

Del med dit netværk: