Giv dine møbler nyt liv

Møbler og kontormøbler i flere stilarter.

At skabe en fed indretning, er noget som vi danskere bruger rigtig meget tid på. Mange tager udgangspunkt i en stil som de kan lide, f.eks. retro, moderne eller noget helt tredje. At beslutte sig hvilken stil der passer ind i ens bolig, er altid en god idé, før man går ud og vælger de møbler, der skal sætte rammerne for det nye look. Dette gælder både når man taler indretning af et kontor, stue eller et hvilket som helst andet rum. Flere vælger iøvrigt at køre en stil igennem hele huset, hvor andre giver udvalgte rum deres eget præg på boligen med en unik møbelindretning. Er du en af de danskere som interesserer dig for møbel- og boligindretning, så kan du her få inspiration til, hvordan du finder din foretrukne stil.

Find din indretningsstil

Indretning handler om smag og behag. At finde netop din indretningsstil, er oftest ikke noget man gør med det samme. Det kan sagtens tage uger eller måneder, da der idag findes så mange stilarter at vælge imellem. Vi taler om stile som retro, moderne, vintage, landstil, romantisk og variationer af disse, afhængig af hvilket land du er i. Faktisk er der stor forskel på indretning landene imellem, ligesom møbler og kontormøbler (til erhverv) kan variere massivt i udvalg. Det er også derfor at nogle vælger at importere møbler fra andre lande, for at ramme den helt rigtige stil og stemning.

Stil: Retro

Retro en en stil som er særdeles populær i Danmark. Det er en stil som er nem at imitere for mange. Af eksempler kan nævnes skiltene med sjove mottoer, opskrifter og lignende som man hænger på væggen eller på møbelhylder. Når det kommer til retro, er det også nemt at finde de møbler og ting du har brug for. Tag på loppemarkeder og det bugner af retro-stil men du kan også finde mange møbler i flotte farver, blot ved at søge på nettet.

Stil: Vintage

Vintage er en stil som er er populær hos især kvinderne. Ordet betyder egentlig “god årgang” hvilket stammer fra vin. Der er dog sket meget siden og idag, bruges ordet også i kombination med tøj, indretning og møbler. Her taler vi oftest franske møbler og møbler, der er produceret i en gammel og brugt stil. Igen er det en god idé at kaste sig ud i loppemarkederne, hvor det ofte er nemt at finde nye og gamle vintage møbler.

Stil: Romantisk

Landstilen der også sætter et romantisk præg, findes ligeledes i mange kvinders bolig. Faktisk er det en stilart der går lidt parallel med vintage, men som blot er mere stemningsfyldt, hvilket både inkluderer møbler, levende lys og lignende. Møblerne er iøvrigt ofte meget rå og brugte, hvilket er med til at give rummet liv og sjæl. I den romantiske stil er det ofte den rødlige farve der bruges, med hvide og grå toner.

Stil: Moderne

Moderne er den mest brugte stil herhjemme og er danskernes foretrukne valg. Det er utrolig nemt at sætte sig ind i den moderne stil, i takt med markedet er boomet med webshops og boligsider, der i højere grad vægter det tidsløse og moderne design til møbler og kontormøbler. Derudover er der kommet flere danske møbeldesignere på banen. Et godt sted at finde inspiration til moderne og stilrene møbler, er at besøge de mange webshops, der også forhandler kontormøbler til erhverv. Dette vil ofte give dig det største udvalg og bedste inspiration. For at det ikke skal blive alt for hvidt og sort med denne stil, kan man bløde stemningen op med nogle store farverige malerier, kontorstole, væglamper eller andre mindre detaljer, der skaber kontrast til de rene linier.

Del med dit netværk: