Brug kontorartikler og møbler til reklame

Kontorartikler og kontormøbler kan også være reklame.

Vi bruger alle sammen kuglepenne, små stykker papir og notesblokke. Tænk, hvis din virksomheds navn kunne stå fremme, hver eneste gang en potentiel kunde skulle sidde på kontoret, sætte en seddel op på køleskabet, eller blot skrive noget ned på en blok. Møbler og kontorartikler er en fremragende måde at promovere sin virksomhed på, og der skal ikke meget til at sætte det i gang.

Brug kontorartikler som post-it-sedler

Mange virksomheder vælger at få produceret store blokke med små firkantede sedler, hvor firmaets hjemmeside, logo og telefonnummer kan stå på siden, så man har det in mente, hver eneste gang man skal sammensætte sin indkøbsseddel, eller når man sidder på kontoret og skal skrive en huskeseddel.

Udover at have navnet på siden af den kvadratiske boks, kan det også være end fordel at have printet virksomhedens navn med småt på hvert stykke papir, så man uundgåeligt kommer til at se det logo, den hjemmeside eller det telefonnummer, der kan gøre, at man hurtigt kan få sig en ekstra kunde.

Det samme kan gøres for rigtig mange andre kontorartikler og møbler for den sags skyld. Og idag hvor flere og flere også har et hjemmekontor, kan du få din reklame ud i såvel virksomheder som hjemme hos private forbrugere.

Send kuglepenne og kontorartikler ud til kunderne

En anden måde at gøre det på er ved at sende en række kontorartikler ud til en række eksisterende kunder. Man kan sende kuglepenne, blyanter, post it sedler eller blokke ud, og derved få sit navn spredt ud, uden at omkostningen er helt vild stor. Hvis du gør det, skal du dog huske at få en tilladelse fra den potentielle kunde, så du ikke overtræder nogen love. Man kan også vælge at give kontorartikler væk, f.eks. som en gave til både eksisterende og nye virksomheder. F.eks. hvis der er kommet en ny virksomhed til i nabolaget, som samtidig er en potentiel kunde. Dette vil være en oplagt mulighed for at give dem en velkomstgave.

Derefter er der dog ikke noget at klantre på din markedsføring, der indtil videre har vist sig som en ganske profitabel og klog måde at sprede budskabet, om den virksomhed man har videre til de mange boliger, der er i Danmark og dets mange lokalområder.

Del med dit netværk: