Møbler dit badeværelse med et stilfuldt gulvafløb

Gulvafløb fra unidrainSkal du have nyt badeværelse, eller ønsker du blot at pifte dit gamle badeværelse lidt op? Et par bløde håndklæder i flotte farver, pæne fliser eller måske en klat maling kan gøre meget, men hvorfor stoppe her? Med Unidrains gulvafløb i flot design sikrer du en stilfuld indretning helt ned i detaljen.

Badeværelset skal ikke længere bare være et funktionsrum. Det skal være et rart rum at være i lige fod med alle andre rum i huset, for hvorfor ikke føle sig ligeså godt tilpas i dit badeværelse, som du gør i resten af dit hjem? En måde hvorpå du kan fuldende dit stilfulde badeværelse, er ved at tænke design helt ned i detaljen. Gulvafløb er en nødvendighed i et baderum, men bare fordi det er et praktisk element, kan det sagtens være stilfuldt. Det ses tydeligt ved Unidrains topdesignede gulvafløb.

Et designelement til bad og vådrum

Det særlige ved de rustfri stålafløb fra Unidrains er deres unikke design. Afløbene er karakteriseret ved at du både får et pænt design, hvor det praktiske også er tænkt med. Unidrains gulvafløb er nemlig meget lette at rengøre, så på den måde slipper du for at bruge kemiske midler, som afløbsrens eller klorin, der er med til at skade både miljøet og dine afløb. Afløbene findes i både linje- og hjørneform. Inden for disse former kan du frit vælge mellem flere forskellige designs og designmål, så du kan få det afløb der passer allerbedst til dit badeværelse. Det hjørneformede afløb egner sig godt til det lille kompakte badeværelse, hvor bruseren måske ikke har meget plads. Til gengæld egner den linjeformede model sig godt til det lidt større bad. Samtidig med at det er praktisk med et langt guldafløb til at tage vandet, giver det linjeformede afløb et lækkert look til det større bad. Gulvafløbene skaber rene linjer og beriger dit bad med stilfuldt design.

Find flere detaljer om gulvafløbet

Hvis du vil vide mere om gulvafløbet, findes der flere forhandlere i Danmark og diverse showrooms. Du kan dog med fordel starte med at gå på opdagelse hos leverandøren, hvor du udover mål og andre specifikationer, også kan se deres gulvafløb der kommer i flere designserier: www.unidrain.dk/produkter/gulvafloeb/

Del med dit netværk: