Dit hæve sænkebord behøves ikke være firkantet

Hæve sænkebord som er rundt, firkantet eller ovalt

Hver medarbejder har deres eget behov, og det skal passes og plejes, hvis man vil have en succesfuld virksomhed. Der er mange ting, man kan gøre for at bidrage til det, men en af de ting, der kan skabe mest komfort og velvære er faktisk skræddersyede hæve sænkeborde, der skiller sig lidt ud fra normen. Det er nemlig ikke længere så firkantet at snakke om arbejdsborde, da de nu kommer i alverdens former og farver, flere endda som hæve sænkebord for større fleksibilitet.

Hæve sænkeborde må gerne have former

Nogle gange er firkantede hæve sænkeborde gode, og de er i mange tilfælde også det helt rigtige at vælge. Men flere og flere vælger borde, der har anderledes former og størrelser, da det kan have en fremragende funktion for dem, der bruger dem.

Ovale borde, der nærmest kredser rundt om en, bliver mere populært, og det er en af de gode eksempler på, hvordan en kreativ løsning kan bidrage til arbejdslivet og til det endelige produkt, der skal produceres til slut.

Et sådan hæve sænkebord vil betyde, at man ikke behøver at begrænse sig i forhold til areal, da man altid er tæt på alt, der vil ligge på det arbejdsbord, man bruger. Det kan altså være en fordel at have sådan et bord, specielt hvis man er typen, der ”breder sig meget ud” på et kontor, og altså har papirer, mapper og noter, der fylder en hel del.

Ellers kan runde borde også have en fed effekt. Dette er dog mest, hvis man er flere medarbejde ved samme hæve sænkebord, ellers kan der nemlig blive langt imellem de ting, man skal nå. Fordelen ved runde borde er, at mange, specielt nye versioner, har strømfordeler i midten, så alle kan koble sig til, uden at der skal bruges vildt meget plads på ledninger og strøm. Der er også flere der vil påpege, at dette kan fremme kommunikationen imellem kollegaerne, når man sidder i en cirkel og altid kan få øjenkontakt. Og bedre kommunikation kan samtidig fremme produktiviteten, hvilket også er værd at overveje, når man skal vælge det rigtige hæve sænkebord.

Del med dit netværk: